Navigatie

De nieuwste stoffen Bekijk ze hier >>>

  • Sinds 1930
  • Ervaren team voor het beste advies
  • Een echte winkel
  • Familiebedrijf uit Tilburg
  • De grootste van Nederland

Chenillove Rico

15 december 2023

Rico Creative Chenillove


Samen creëren
Als je denkt aan baby's en peuters, denk je aan zachte, knuffelige materialen. Dekentjes, bijtringen, knuffeldoekjes en knuffels in de zachtste materialen. In het boek Baby Chenillove van Rico Design vind je de heerlijkste patronen om zachte accessoires te maken met het nieuwe Creative Chenillove garen. Bij zowel haken als breien loopt het garen heerlijk over de naald, zodat er aan het eind altijd een mooi steekpatroon ontstaat. Met dit boek vol inspiratie voor babyprojecten maak je de zachtste creaties in prachtige pastelkleuren. Laat je inspireren door de Rico Creative Chenillove!

 

 

RICO-Boek Baby Chenillove

In dit boek vind je 21 zachte projecten voor de allerkleinsten.
Maak je creaties met de Rico Creative Chenillove om de zachtste accessoires, knuffels en bijtringen te maken, perfect geschikt voor het tere babyhuidje. 

 

Bekijk snel!

 

Rico Creative Chenillove

Met dit zachte garen van Rico Creative Chenillove maak je de zachtste creaties voor de allerkleinsten of voor jezelf! Het garen kenmerkt zich door zijn zachte, pluizige en fluweelachtige textuur. Het is speciaal ontworpen om je projecten een luxe en knuffelig effect te geven.  

 

Bekijk snel!